Om oss

Den här sidan är skapad för personer som, liksom vi, är nyfikna och vill veta mer om hur olika saker hänger ihop och fungerar. Vi som arbetar med sidan är i olika åldrar och arbetar med väldigt olika saker.

Dessutom så lever vi liv som är vitt skilda från varandra: vissa har barn i småbarnsåldern, några har tonåringar, vissa lever som singlar medan andra nyligen har separerat. Vi lever, helt enkelt, som ett litet genomsnitt av hur vår befolkning ser ut. Detta är vår stora fördel. Genom våra olikheter och genom alla våra olika infallsvinklar, intressen och åsikter så kan sidan få en puls som andra sidor saknar.

Vi kommer att skriva om saker som vi dels kan och vet mycket om – det vi arbetar med – och dels även om andra saker och områden där vår kunskap är ringa – men där vi vill veta mer! Målet är att skriva om allt mellan himmel och jord, där humor och allvar får mötas och där både dåtid, nutid och framtid kommer att avhandlas.

För dig som läsare så innebär detta att du hela tiden kommer att överraskas: varje ny text ska bli som att öppna en låda med praliner. Praliner som är både välsmakande och matnyttiga. Vi vill lära dig mer om olika saker och ge dig nya uppslag att implementera i din egen vardag. Välkommen!